Gezondheid

Wat is nu eigenlijk fijner: daglenzen of een bril?

wat-is-fijner-daglenzen-of-een-bril.jpg

Overweeg je om over te stappen op lenzen? Maaike ruilde haar bril in voor daglenzen en deelt haar ervaringen.

Daglenzen zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Je doet ze aan het begin van de dag in en aan het einde van de dag, voordat je gaat slapen, gooi je ze weg.

Margriet samen met LensOnline

Comfortabele bril

“Ik doe veel werk achter een computer en daarom is het voor mij belangrijk dat ik een comfortabele bril draag. Toch merkte ik bij elke bril dat die, naarmate de dag vorderde, zwaarder ging voelen op mijn neus. Door lenzen te dragen voelt het veel lichter aan in mijn gezicht.

Beslagen bril

Daarnaast ga ik op de fiets naar mijn werk. Als het dan onderweg regent of koud is, beslaat mijn bril snel en moet ik afstappen. Met daglenzen hoeft dat niet meer. Bovendien heb ik geen pijnlijke deukjes meer op mijn neus die werden veroorzaakt door de bril, ook erg prettig.

Je hoeft je daglenzen niet te bewaren

En het fijne van daglenzen is dat je ze gewoon kunt afwisselen met een bril én ze niet hoeft te bewaren in een doosje met lenzenvloeistof. Dat zou ik ook te veel gedoe vinden.”

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen. Je kunt hier snel en simpel online bestellen. Voor advies kun je ook langsgaan bij de opticien. De lenzen worden thuisbezorgd of bij een van de aangesloten opticiens gratis afgeleverd.

OOK DAGLENZEN PROBEREN? PROFITEER VAN 30 GRATIS DAGLENZEN VIA LENSONLINE.NL/MARGRIET.

Ook interessant