Gezondheid

Déze oefeningen zorgen voor meer rust in je hoofd

mindfulness-coach-app.jpg

In vijf weken meer rust in je hoofd? Het kan met een aantal simpele oefeningen, die helpen te ontspannen én beter te slapen. Isolde testte de Mindfulness coach-app, waarmee je zo’n 25 oefeningen doet, die je rustig opbouwt.

“Ik kreeg meer rust door de oefeningen te doen”, vertelt Isolde. “Ik zit veel beter in mijn vel en kan dingen gemakkelijker accepteren.”

Isolde gebruikt de Mindfulness coach-app om haar leven wat meer in balans te krijgen. Ze wil graag anderen ook kennis laten maken met de app die haar zo heeft geholpen. Daarom ging ze bij Petra op bezoek en zijn ze samen aan de slag gegaan met de app. 

Margriet samen met VGZ

Isolde(44) is getrouwd en heeft drie zoons van 20, 16 en 12. Ze werkt als grafisch vormgever, speelt in haar vrije tijd dwarsfluit bij een harmonie, danst én doet aan yoga. Na wat te hebben gelezen over mindfulness besloot Isolde actief te gaan zoeken waar ze een training zou kunnen volgen. Door de training kwam ze in aanraking met de VGZ Mindfulness coach-app. ‘Ik kreeg meer rust door de oefeningen te doen. Ik zit veel beter in mijn vel en kan dingen gemakkelijker accepteren.’

Behoefte aan rust

Petra (54) woont samen met haar vriend en twee puberende kinderen. Ze heeft een leuke, drukke baan, maar heeft wel behoefte aan wat meer rust. Ze hoopt dat Isolde haar hierbij kan helpen. ‘Ik hoop dat de Mindfulness coach-app en de ervaringen van Isolde mij kunnen helpen wat meer evenwicht te vinden’

Wil jij weten wat Petra aan het verhaal van Isolde heeft gehad en waarom ze de Mindfulness coach-app ook gaat gebruiken? Bekijk dan onderstaande video.

VGZ Mindfulness coach-app

Mindfulness kan je minder stress opleveren en maakt je meer zelfbewust, rustig en ontspannen. Hierdoor wordt je energielevel hoger en slaap je beter. De app heeft een speciaal programma van vijf weken. In zo’n 25 oefeningen bouw je rustig op. Je kunt instellen wanneer je een melding wilt ontvangen. Behoefte aan losse oefeningen? Dat kan ook. Er zijn er meer dan veertig, van ademhalingsoefening tot wandeling. Voor ieder wat wils

Zinnige Zorg

VGZ zet zich al jaren in voor zinnige zorg: initiatieven die de zorg beter maken. Ontdek wat zinnige zorg voor jou kan betekenen op vgz.nl/zorggenoten.

Ook interessant