Gezondheid

Nooit meer bang om te hoesten of lachen: met déze incontinentiebroekjes ga je zorgeloos de deur uit

hoort-de-toiletrol-bovenlangs-of-onderlangs-dit-zegt-het-over-jou.jpg

Wist je dat één op de drie vrouwen te maken krijgt met ongewenst urineverlies? Het verliezen van urine kan je belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Maar dat hóéft niet. Wil je zorgeloos de deur uit? 109 vrouwen testten deze beschermende broekjes voor urineverlies. Benieuwd wat ze ervan vonden?

Margriet samen met TENA

Draagt als gewoon ondergoed

TENA heeft iets nieuws. TENA Silhouette zijn incontinentie broekjes voor vrouwen. De broekjes zijn mooi, stijlvol en beschermen je tegen urineverlies en geurtjes. De broekjes zijn beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat je ze makkelijk kunt combineren met je kleding. Zit als ondergoed maar beschermt als TENA.

Waarom een broekje?

Het zit lekkerder. Een inlegkruisje in je ondergoed zit toch minder fijn. Dit zit beter aangesloten en zorgt ervoor dat je de hele dag beschermd bent. De absorptiematerialen zitten op de plek waar dit het meeste nodig is en hierdoor heb je een fijn droog gevoel zonder door te lekken. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik en is het dankzij de zijnaden makkelijk te verwijderen.

In samenwerking met hettestpanel.nl hebben 109 vrouwen de TENA Silhouette getest*. Een aantal cijfers en quotes op een rij:

87% VAN DE TESTERS ZOU TENA SILHOUETTE AANBEVELEN BIJ VROUWEN DIE ONGEWENST URINEVERLIES ERVAREN

Anne (51): ‘Het broekje voldeed aan mijn verwachtingen. Ik durf nu langer in de stad te winkelen. Ondanks dat ik wat urine verloor, voelde de broek droog aan.’

Barbara (56): ‘Verrassend om te dragen. Ik gebruik zelf urineverliesverband, maar dit is zo veel fijner om te dragen. Ik ben niet meer bang om te hoesten of te lachen, en te lekken.’

De broekjes hebben een vrouwelijk ontwerp en zijn met een hoge of lage taille verkrijgbaar in de kleuren crème en zwart. Welke variant is favoriet?

Zwart met hoge taille: 39%
Zwart met lage taille: 32%
Crème-kleurig met hoge taille: 15%
Wit met lage taille: 15%

Ruim de helft van de testers zou van haar huidige product overstappen naar TENA Silhouette.

Ervaar het zelf

TENA Silhouette is verkrijgbaar in drogisterijen en bij de grotere supermarkten. Maar je kunt ze ook gemakkelijk online bestellen. Wil je het graag een keer gratis uitproberen? Vraag een proefpakket aan via TENA.nl.

* Onderzoek uitgevoerd door hettestpanel.nl onder 109 vrouwen (juli, 2019).

Ook interessant