Reizen

4 dagen genieten in natuurrijk Drenthe

drenthe.jpg

Drenthe is geliefd onder vakantiegangers uit eigen land. Of je nu actief wilt genieten van prachtige natuur, cultuur wilt gaan snuiven of er een gezellig dagje op uit wilt naar Hoogeveen, Emmen of Assen: in Drenthe is van alles te beleven. Pak je koffer maar vast in!

Margriet samen met Voordeeluitjes.nl

Van wandelen met alpaca’s tot een bezoek aan Kamp Westenbork, bezoek Drenthe op de manier die bij jou past.

Wandelen met alpaca’s

Wil je op een ongedwongen manier kennis maken met alpaca’s? Ga dan naar het Alpaca Oord vlakbij Hoogeveen voor een groepswandeling. Na afloop is er een Feed & Greet waarbij je de beestjes nog beter leert kennen tijdens hun voedertijd. Bezoekadres is op aanvraag. Meer informatie: alpacaoord.nl.

Kamp Westerbork

Vanaf Kamp Westenbork werden tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 100.000 Joden en Roma gedeporteerd. Door persoonlijke verhalen in tentoonstellingen en filmbeelden kun je de heftige periode uit de geschiedenis nog steeds voelen. Een bezoek aan Kamp Westerbork maakt een diepe indruk op elke bezoeker. Oosthalen 8, 9414 TG Hooghalen. Meer informatie op kampwesterbork.nl.

Nationale parken in Drenthe

Het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa zijn prachtige Nationale Parken in Drenthe. Te voet of op de fiets beland je in één groot natuurgebied met maar liefst meer dan 200 monumenten. Waan je in een wereld waarbij je nog herders met schapen ziet, waar oeroude hunebedden te vinden zijn en ontdek verborgen schatten en verhalen. Meer informatie: drenthe.nl.

Hoogeveen, Emmen en Assen

Emmen en Assen zijn de grootste steden van Drenthe met een historie aan cultuur. Mooie en bijzondere architectuur, zowel historisch als modern, komt veelvuldig in de steden naar voren. Ook kun je er goed shoppen. Je vindt veel lokale winkels en bijzondere boetiekjes in zowel Emmen, Assen en de wat kleinere stad Hoogeveen. Wist je dat Hoogeveen al 2 keer is uitgekozen tot beste binnenstad van Nederland?

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Maak een wereldreis in één dag in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen midden in Emmen-Centrum. Sta oog in oog met ijsberen en pinguïns in het ijzige poolgebied Nortica. Vaar over Rimbula River en ontdek olifanten, apen en tropische vogels van dichtbij in het tropisch oerwoud Jungola. En om het helemaal af te maken kun je een avontuurlijke tocht in een safari truck over de savanne van Serenga maken, waar je door giraffen wordt begroet. Raadhuisplein 99, 7811 AP, Emmen. Meer informatie: wildlands.nl.

I.v.m. de huidige situatie is het verstandig om voor openingstijden en beschikbaarheid vooraf te bellen.

4 dagen bijzonder overnachten in Drenthe

Wakker worden midden in de natuur, een leuke B&B of hip hotel? Verrassend overnachten kan via Voordeeluitjes.nl voor een op en top vakantiegevoel. Drenthe is een echte droombestemming om even helemaal tot rust te komen.

4-daags Diner arrangement

3x overnachten
3x uitgebreid ontbijtbuffet
Minimaal 1×3-gangendiner
En meer…

Prijs en periode

Vanaf € 99 per persoon. De aanbieding is te boeken t/m 21 juni 2020. Verblijfsperiode is t/m augustus.

Informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie en reserveringen op Voordeeluitjes.nl of bel naar 0900 66 777 88. Op Voordeeluitjes.nl vind je de volledige prijzen en voorwaarden.

logo VU -

Ook interessant