Lifestyle

Thuiszitten wordt een stuk leuker met déze online fotografiecursus

fotografiecursus.jpg

Het is nou eenmaal niet anders; we moeten met z’n allen binnen blijven. Het voordeel daarvan is wel dat we eindelijk eens tijd hebben om een online cursus op te pakken. Wat dacht je van een fotografiecursus voor je smartphone? Je kunt er direct mee aan de slag.

Margriet samen met Zoom.nl

In de Basiscursus Smartphonefotografie leer je hoe je op een makkelijke en vooral leuke manier mooiere foto’s maakt met je smartphone. 

Fotografiecursus

Om mooie foto’s te maken met je smartphone moet je over een aantal basisvaardigheden beschikken, zoals het rechtzetten van de horizon, het kiezen van de juiste instellingen en het zorgen van de juiste belichting. Dit en nog veel meer tips en tricks leer je in de Basiscursus Smartphonefotografie om uiteindelijk de allermooiste foto’s te maken met de camera van je smartphone. Je hoeft hiervoor niet eens op pad, juist in en om het huis kun je meteen beginnen met oefenen. Hoe leuk is dat?

Thema’s in de fotografiecursus

Aan de hand van verschillende thema’s – zoals foodfotografie, karaktervolle plaatjes van je huisdieren, stillevens en portretten – leer je beter fotograferen. Een scherpe foto van bijvoorbeeld je partner, kleinkind of huisdier is fantastisch en in deze cursus leer je hoe je die maakt, maar ook hoe je kunt variëren tussen scherp en onscherp. 

Certificaat

Na het doorlopen van de verschillende thema’s, leuke opdrachten en allerlei tips en tricks ontvang je een certificaat voor het behalen van de online Basiscursus Smartphonefotografie. Heb je in ieder geval je best gedaan om over drie weken slimmer dat huis uit te komen dan je erin ging.

Aan de slag

Margriet biedt de online Basiscursus Smartphonefotografie aan voor slechts € 29,95 i.p.v.
€ 59,95. Je krijgt handzame tips om direct thuis aan de slag te gaan. Kun je thuis vast oefenen om er over een paar weken lekker op uit te gaan.

Beeld | iStock

Ook interessant