Eten

Dít heerlijke dessert mag je deze maand niet missen

pbir1936lzko_selected_wide_1200.jpg

Met kerst in aantocht ben je vast al aan het nadenken over het kerstmenu. Een dessert kan dan natuurlijk niet missen. Heb je geen zin om eindeloos in de keuken te staan? Dan is dít nieuwe dessert van Almhof een feestje! We lieten het speciaal proeven aan bezoekers van Margriet Winterfair en wij laten je weten wat zij ervan vinden.

Margriet samen met Almhof

Échte slagroom

Het dessert Almhof Choco met slagroom is gemaakt van echte Belgische chocolade. Daarnaast zit er ook nog eens een échte toef slagroom bovenop. En dat proef je! Echt puur genieten dus. Goed om te weten: de cacao is UTZ-gecertificeerd. Zo draag je hapje voor hapje bij aan een betere wereld. Zeker de moeite waard dus.

“Je neemt een hap en je denkt: zó, dít is verwennerij! Zacht van smaak en niks is overheersend. Dit komt met kerst bij mij op tafel.”

(H)eerlijke meningen

Met kerst in de aantocht hebben wij dit dessert speciaal door onze Margriet Winterfair bezoeksters laten proeven. 82% van onze testers zou Choco met slagroom aanbevelen aan anderen en 74% geeft het dessert zelfs een 8 of hoger. Almhof Choco met slagroom is niet alleen lekker voor de feestdagen, maar is om elke dag van te genieten! Welk cijfer geef jij?

“Deze koop ik direct in de winkel! De smaak is zo goed en totaal niet te zoet. Ik kan dit elk moment van de dag eten!”

Feestelijke smaken

Ben je een echte chocolade liefhebber? Dan valt dit dessert, Almhof Choco met slagroom, vast en zeker bij jou in de smaak. Er zijn namelijk drie verschillende varianten: original, pure chocolade en witte chocolade-vanille. Voor iedere chocoladeliefhebber zijn of haar eigen favoriet. En ook nog eens leuk voor de afwisseling natuurlijk.

Ben je zelf ook benieuwd naar dit dessert? Almhof Choco met slagroom is o.a. verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Dirk, Coop en Hoogvliet. Kijk op Almhof.nl voor meer informatie over de beschikbaarheid bij jouw lokale supermarkt.

dessert-almhof

Ook interessant