Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Hiér in Nederland kun je dineren tussen de giraffen en zebra’s

libema-beekse-bergen.jpg

Na lang wachten zijn ze dan eindelijk aangebroken: die lange, zwoele zomeravonden. Blijf jij deze zomer in Nederland? Ontdek dan hoe zwoel de Afrikaanse zomeravonden zijn in Safaripark Beekse Bergen tijdens ‘Somer by Beekse Bergen’. Naast indrukwekkende safari’s, kun je dineren met uitzicht op de dieren of genieten van hapjes en drankjes onderweg.

Margriet samen met Beekse Bergen

Een ervaring om van je culinaire bucketlist af te vinken!

Dineren tussen wilde dieren

Deze zomer is Safaripark Beekse Bergen van 1 juli t/m 5 september elke dag tot 21.00 uur open. Daardoor is er niet alleen volop tijd voor safari’s en wilde dieren, maar heb je ook de tijd om te eten in het vernieuwde grill-restaurant Wanyama. Op het zonnige terras waan je je in Afrika, met uitzicht op de dieren waarbij je niet uitgekeken én niet uit gefotografeerd raakt. Op de verschillende sfeervolle horecapleinen verspreid over het park kun je ook terecht voor hapjes ‘on the go’. Van de ‘Bakongo Fish & Wine Bar’ met o.a. oesters en kibbeling tot een heuze Somerkroeg.

Waan je in Afrika

Waan je in Afrika en prikkel je zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Ga op avontuur met je eigen auto, stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en laat je verrassen door de dieren langs de oevers. Wandelen kan ook tijdens een speciale wandelsafari waar je langs de uitgestrekte savanne loopt met zebra’s, giraffen en olifanten. Ontdek het park op je eigen manier. Onderweg strijk je neer voor een goed glas wijn op één van de gezellige terrassen.

Avondtickets reserveren

Bestel je someravondtickets online via Beeksebergen.nl/somer. Van 1 juli t/m 5 september is het park elke avond geopend tot 21.00 uur. Avondtickets gelden vanaf 15.00 uur. De entreeprijs is € 19,50 per persoon en voor kinderen van 3-9 jaar is het € 17,50 per persoon.

Ook interessant