Lifestyle

Op zoek naar de ware? Deze 5 date-regels móet je kennen

date-regels.jpg

Daten is en blijft ontzettend spannend, het kan natuurlijk al een tijd geleden zijn dat je je laatste date hebt gehad. En er is in de laatste jaren veel veranderd betreft het (online) daten. Daarom: 5 nieuwe date-regels die je wat ons betreft echt moet kennen voordat je op date gaat.

Margriet samen met Ourtime

Nu zijn er natuurlijk niet écht regels voor online daten, maar gaat het er vooral om dat je het gezellig hebt. Maar er zijn wél tips die je kunnen helpen om het online daten zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

1. Online leg je snel contacten

Daten via het internet is allang geen taboe meer. Het is een goede manier om op je eigen manier elkaar beter te leren kennen. Je hoeft elkaar niet meteen in het echt te ontmoeten, maar van te voren kun je al veel over elkaar te weten komen. Zodra het voor beide goed voelt, kun je een échte date plannen.

2. Neem initiatief

Iedereen die lid is geworden van Ourtime staat open voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Je kunt zelf het initiatief nemen en over vergelijkbare interesses praten. Vergelijkbare interesses zijn een geweldige ijsbreker.

3. Ga eropuit!

Ontmoet mensen op een ongedwongen manier. Ourtime organiseert activiteiten waar singles met dezelfde interesses samen kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Kookworkshops, cocktailavonden, culturele uitstapjes: er is voor iedereen een activiteit. Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden door o.a. een mooie foto te kiezen en je interesses en eigenschappen beschrijven.

4. Deel je ervaringen

Een van de voordelen van daten wanneer je ouder bent, is dat je veel ervaring hebt en precies weet met welke mensen je je wilt omringen. Er zijn momenten dat je je kwetsbaar op moet stellen, maar de sleutel tot succes is om de tijd te nemen en geleidelijk iemand te leren vertrouwen. Wanneer iemand écht geïnteresseerd in je is, zal diegene je hoe dan ook respecteren.

5. Wees jezelf

De goudel regel voor 50+ singles die op zoek zijn naar de liefde: date zoals je bent! Liefde moet groeien, dus gun jezelf de tijd. Plan niet meteen je toekomst samen maar neem alle tijd die je nodig hebt om van het heden te genieten.

Kans van slagen op een leuke date

Ourtime is dé nieuwe datingservice voor de 50-plusser. De site maakt het voor 50-plussers gemakkelijk om singles van hun leeftijd te vinden in hun regio, die hun waarden en vergelijkbare interesses delen. Regelmatig organiseert Ourtime activiteiten waar singles met dezelfde interessegebieden samen kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Kookworkshops, cocktailavonden, culturele uitstapjes: er is vast wel een activiteit die jij leuk vindt. Maak nu gratis een profiel aan.

Ook interessant