Reizen

Bourgondisch borrelen? In déze stad vind je de lekkerste foodmarkt van Nederland

foodmarkt.jpg

Stel een bezoek aan de Lichtstad niet langer uit en bezoek de hipste wijken, gezellige koffietentjes, designvolle interieurwinkels, interessante musea, de lekkerste foodmarkt van Nederland en stijlvolle restaurants en bars. Genoeg redenen om snel een weekendje Eindhoven op de planning te zetten?

Margriet samen met Pullman Hotels & Resorts

Ontdek hoe enerverend Eindhoven is met onderstaande tips én een leuke aanbieding vanaf slechts € 49,50 per persoon.

48 uur Eindhoven: déze tips mag je niet overslaan

De leukste lunchrooms en restaurants zitten op of rond de Kleine Berg. Voor een borrel ga je naar Downtown Gourmet Market: de beste én lekkerste foodmarkt van de stad. In de hippe culturele wijk Strijp-S vind je mooie ateliers en shops van jonge ondernemers en een boel leuke eetadresjes, zoals Het Ketelhuis voor een lekkere lunch of diner.

Shoppen kan goed in de binnenstad; met name in de Demer en de Rechtestraat vind je alle grote winkels en warenhuizen. Bijzondere boetieks vind je in de wijk De Bergen. Meer zin in een museum? Het Van Abbemuseum
toont zowel hedendaagse kunst als een imposante collectie met werken van onder andere Picasso, Mondriaan en Appel. Door de centrale ligging is hotel Pullman Eindhoven Cocagne de ideale uitvalsbasis om de Lichtstad te leren kennen.

Inbegrepen

1x overnachting in een deluxe kamer voor 2 personen
Welkomstdrankje
Vip-treatment
Ontbijt de volgende ochtend
10% korting op lunch, diner en drankjes in Bar & Restaurant Vestdijk 47
Toegang tot de wellness met verwarmd zwembad, fitness en sauna
Late check-out tot 18.00 uur mogelijk

Informatie en reserveren

Geldig van oktober t/m december 2020 op alle dagen van de week, o.b.v. beschikbaarheid. Prijs is exclusief toeristenbelasting
van € 3,50 p.p.p.n. Reserveren via 040 – 232 61 60 of H5374-RE@accor.com. Kijk voor meer informatie over het hotel op: pullman-eindhoven- cocagne.com.

Ook interessant