Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Dít is het alternatief voor het dragen van inlegkruisjes

pavone-lingerie.jpg

Ongewild urineverlies is helaas nog altijd een taboe. En dat is helemaal niet nodig, want een derde van de vrouwen heeft het afgelopen jaar nog per ongeluk in haar broek geplast. Als oplossing hiervoor denk je misschien aan het dragen van inlegkruisjes, maar wist je dat die de klachten juist ook veel erger kunnen maken?

Margriet samen met Pavone Lingerie

Pavone Lingerie biedt hét alternatief voor het dragen van inlegkruisjes.

Alle leeftijden

Veel vrouwen dragen uit voorzorg een inlegkruisje. Deze voorzorgmaatregel kan ontstaan vanuit verschillende redenen: urineverlies na de zwangerschap, de overgang, incontinentie en andere vaginale klachten. Toch blijkt dat je eigenlijk beter kunt stoppen met het gebruiken van inlegkruisjes. Ze houden misschien je onderbroek schoon, maar het dragen van een inlegkruisje vergroot ook de kans op irritatie en jeuk. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Maar waar kun je dan wel voor gaan, als je wel iets wilt dragen om je dat gevoel van veiligheid te geven? Pavone Lingerie is een goede optie. Zij bieden unieke lingerie wat het gebruik van inlegkruisjes wegneemt. Een merk dat taboegevoelige onderwerpen raakt die meer aandacht nodig hebben. Uiteindelijk worstelen namelijk zoveel vrouwen met dezelfde problemen, dat deze juist wel besproken moeten worden.

Luxe vervanger van het inlegkruisje

De slips van Pavone Lingerie worden gemaakt van bamboe en zijn voorzien van een absorberend en ademend inlegkruisje. Doordat ze extra zacht en beschermend aanvoelen, is het de ideale en luxe vervanger van het inlegkruisje. Alle slips zijn uitgevoerd met prachtig kantwerk en kunnen gewoon in de wasmachine. Niezen, de slappe lach krijgen of intensief sporten: het zal niet leiden tot doorlekken of vervelende geurtjes. En dat zónder dat je hoeft in te leveren op hoe mooi je lingerie eruit ziet.

Zacht en aaibaar

De stoffen voor de lingerie worden met zorg geselecteerd en vrouwen omschrijven ze als verslavend zacht. Ze worden zélfs gebruikt bij sporten, yoga, fietsen en paardrijden. Bovendien zorgt het ervoor dat je geen last meer hebt van ongewenste geurtjes en kan het tot vijftig milliliter vocht opvangen.

Pavone biedt 8 verschillende modellen bamboe slips met bijpassende kanten tops in de kleuren zwart, rood en mint. Daarnaast heeft Pavone Lingerie een bodysuit en bikini ontworpen in zwart en ivoor. Alle items, ook de bikini en bodysuit, beschikken over het beschermende en antilek, drielaags bamboekruisje. Dit najaar voegt Pavone ook de kleur koningsblauw toe aan de collectie. Ook wordt er gewerkt aan een olijfgroene collectie voor de winter.

Foto’s Pavone Lingerie | Fotografie: Fotografielokaal, MUA: Kyra Vister

Ook interessant