Reizen

4 redenen om all inclusive in Nederland op vakantie te gaan

4-redenen-om-all-inclusive-in-nederland-op-vakantie-te-gaan.jpg

Niet alleen in het buitenland kun je onbezorgd genieten van een vakantie; ook in Nederland doe je dat gewoon all inclusive. Een groot voordeel: je hoeft geen lange reis te maken en dat is wel zo fijn als je er even snel tussenuit wil gaan.

Margriet samen met Voordeeluitjes.nl

Alles is voor je geregeld en je hoeft alleen maar te genieten van de rust en natuur in ons eigen land. Klinkt goed, toch?

1. Lekker eten en drinken

In verband met de anderhalvemeter-richtlijn wordt bij veel restaurants het all inclusive concept omgebouwd tot à-la-carte. Tijdens het ontbijt, lunch en diner krijg je meer service aan tafel. Kun je dus lekker blijven zitten op het zonnige terras.

2. Voordelig

Bij een all inclusive vakantie zijn het eten en drinken al bij de reissom inbegrepen. All inclusive vakanties zijn daardoor over het algemeen voordeliger dan een vakantie op basis van alleen reis en verblijf. Je hebt daarom van tevoren al een goed beeld van de totale kosten van jouw vakantie.

3. Je verveelt je nooit

Tijdens een all inclusive verblijf hoef je je nooit te vervelen. Veel verblijven in Nederland hebben een zwembad waar je bijvoorbeeld mee kunt doen aan aquasporten en buitenlessen kunt volgen van het fitnesscentrum. Ook worden er vaak buitenspelactiviteiten georganiseerd als midgetgolf, jeu de boules en tafeltennis.

4. Gemak

Activiteiten ondernemen op veel locaties gaat dus erg makkelijk. Je hoeft je portemonnee niet te trekken of je zorgen te maken over de kosten van de rekening elke keer dat je een maaltijd eet of een voorziening gebruikt. Je kunt gewoon ontspannen en genieten van de vaak luxe accommodaties waar veel voorzieningen zijn inbegrepen in het pakket.

All inclusive bij viersterrenhotel de Bonte Wever in Assen

Klinkt dat je wel goed in de oren? Ga dan bijvoorbeeld all inclusive op ontdekkingsreis in Drenthe bij viersterrenhotel De Bonte Wever. Daar kun je altijd genieten van heerlijk weer met een tropisch klimaat in het subtropisch zwemparadijs. Dagelijks worden er talloze leuke, sportieve activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Zoals bowlen, kidsjungle, binnen- en buitenspelactiviteiten, darten en biljarten. Wil je de prachtige omgeving ontdekken? Wandel of fiets door de bossen, heide en zandverstuivingen. Je kunt er ook op uit in grote steden als Assen en Emmen. Bij terugkomst staat er gratis drinken voor je klaar; een groot voordeel van de handige all-in formule. Geniet in de hotelbar of op het gezellige terras.

3-daags Actie All inclusive arrangement

  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x lunch
  • 2x 3-gangenmenu in restaurant Flinck
  • Gratis consumpties uit het huisassortiment
  • Koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis gebruik van diverse spelfaciliteiten zoals midgetgolf, tafeltennis en jeu de boules baan
  • Diverse snacks en lekkernijen op gezette tijden op diverse plaatsen in het hotel
  • Toegang tot het subtropisch zwemparadijs
  • en meer…

Prijs en periode

Vanaf € 149 per persoon. De aanbieding is te boeken t/m 30 september 2020.

Informatie en reserveren

Zin gekregen in een all inclusive vakantie in Drenthe? Kijk voor meer informatie en reserveringen op Voordeeluitjes.nl of bel naar 0900 66 777 88. Op Voordeeluitjes.nl vind je de volledige prijzen en voorwaarden.

Beeld | iStock

Ook interessant