Tips & Tricks

Déze 4 dingen mogen in de herfst niet ontbreken in huis

deze-accessoires-zorgen-voor-instant-gezelligheid-in-huis.jpg

De herfst belooft koud, nat en winderig te worden. Vinden wij helemaal niet erg nu het fijn binnenblijfweer is. Anita, coördinator lifestyle bij Margriet, vindt de woonmaand het ideale moment om haar huis een kleine update te geven. Dus ging ze op zoek naar leuke accessoires die zorgen voor warmte in huis.

Margriet samen met Blokker

Met deze accessoires kom jij de herfst knus door!

Lekkere kop thee

“Wat een fijn servies van Ottawa. Het is makkelijk met andere items te combineren en het ziet er supergezellig uit. Je kunt er sfeervol de tafel mee dekken. Zo’n grote pot thee zet ik ook alleen voor mezelf.”

Op de de bank ploffen

Het najaar is dé tijd om het binnen knus en comfy te maken. ”Met een paar nieuwe kussens geef je de bank meteen een andere look. Deze warme kleuren zijn heel sfeervol en fijn voor de herfst.”

Onder een dekentje

De herfst is het perfecte seizoen om onder een dekentje op de bank te liggen. “Naast de bank staat een mand met plaids. Ik, maar ook de kinderen vinden het heel fijn om weg te kruipen onder een plaid. Om deze gaan we ruzie krijgen denk ik. Zo lekker zacht zijn ze… Ideaal voor koudere avonden op de bank.”

Licht in huis

“Overal in huis staan bij mij kaarsen, omdat ik dat licht zoveel fijner vindt dan bijvoorbeeld van een lamp. Dit seizoen vul ik mijn collectie aan met kaarsen in prachtig warme kleuren.”

Blokker: alles in huis voor een echt thuis

Van schoonmaakartikelen tot elektrische apparaten voor in de keuken. En van luxe badhanddoeken tot een föhn. Blokker heeft alles in huis voor een écht thuis. Dus ook een inspirerend woonassortiment volgens de laatste trends! Met meer dan vierhonderd winkels is er altijd wel een Blokker in de buurt of shop online via Blokker.nl.

Ook interessant