Reizen

Doen: 3 dagen wandelen en fietsen in de Achterhoek vanaf € 99

boetiek-hotel-bonaparte.jpg

Bij het gastvrije Boetiek Hotel BonAparte**** in het Gelderse Barchem – nabij Lochem – verblijf je in de bosrijke Achterhoek, de streek die onlangs nog uitgeroepen is tot beste wandel- en fietsgebied van Nederland.

Margriet samen met Voordeeluitjes.nl

Hier wacht gastvrijheid met een persoonlijk tintje, een restaurant dat pure streekgerechten op het menu heeft staan en een luxe wellness bestaande uit sauna en een prachtig vernieuwd binnenzwembad. Voor het mooie buitenterras is het wellicht te koud, maar de sfeervolle lobby nodigt het hele jaar door uit tot gezellig samenzijn. De Lochemse Berg, die tegenover het hotel ligt, kent prachtige wandelpaden. Maar ook fietsend kun je deze gemoedelijke regio met zijn indrukwekkende coulisselandschap van akkers, hagen, weilanden en bossen perfect verkennen. Ga sfeer proeven in historisch stadje Lochem, neem eens een kijkje bij de Witte Wieven of proef een wijntje bij een van de Achterhoekse wijnboeren op het erf.

3-daags Halfpension arrangement

2x overnachten
2x uitgebreid Gelders ontbijtbuffet
1x 3-gangen keuzemenu
1x 4-gangen streekmenu
1x borrelgarnituur
gratis gebruik zwembad, sauna, gym
gratis wandel- en fietsroutes
gratis parkeren
gratis WiFi

Boetiek Hotel BonAparte

Prijs en periode

Vanaf € 99 per persoon. De aanbieding is te boeken t/m 31 mei 2020.

Informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie en reserveringen op Voordeeluitjes.nl/MA of bel naar 0900 66 777 88. Op Voordeeluitjes.nl vind je de volledige prijzen en voorwaarden.

In samenwerking met:

logo VU -

Ook interessant