Spaarvarken dat verdrinkt. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Wat doe jij om geld te besparen? Deel het in de enquête van Margriet

Besparen is een thema dat in vrijwel ieders leven een grote rol speelt. Zeker nu alle prijzen stijgen en de winter eraan komt, zoeken we naar mogelijkheden om de hand op de knip te houden. Bij Margriet zijn we benieuwd wat jij doet om geld te besparen.

We zien online dat besparen een thema is dat veel mensen bezighoudt. Van het uitzetten van alle apparaten tot het aanschaffen van tochtstrips of koken met hooikisten. Alles om maar zoveel mogelijk energie te besparen. Met die stortvloed aan tips kan het nog weleens lastig zijn om te zien welke tips daadwerkelijk helpen in jouw specifieke situatie. En daarom zijn we benieuwd welke praktische tips je toepast.

Doe mee met de Margriet enquête

Ook bij Margriet houden we ons bezig met besparen. Hoe kunnen we zoveel mogelijk energie besparen? En hoe besparen we geld tijdens ons wekelijkse uitje naar de supermarkt? Het zijn allemaal vragen die ons, en waarschijnlijk ook de lezeressen bezighouden. We zijn daarom benieuwd hoe geld en besparen op dit moment een rol in jouw leven spelen. We hebben een enquête gemaakt, die je hieronder kunt invullen. Deel je het met ons?

Tips om te besparen

Ben je nog op zoek naar goede tips om geld of energie te besparen? Bij Margriet verzamelden we verschillende tips. Zo schreven we of je beter kunt kiezen voor een enkel- of dubbeltarief, zochten we uit hoe je zuiniger kunt koken en we vertelden hoeveel je bespaart als je stekkers die je niet gebruikt uit het stopcontact haalt.

Margriet is genomineerd in de categorie Lifestyle en die prijs willen we dolgraag winnen. Stemmen doe je hier (vergeet niet om de stem te activeren via de mail die je binnenkrijgt).

Banner Margriet website van het jaar Beeld Margriet
Beeld Margriet
Nynke KooyGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden