Weekhoroscoop: ‘Tweelingen: kies bewust voor de rust’

Deel dit artikel:

Wat hebben de sterren voor jou in petto deze week? De sterren doen alvast een boekje open: Schorpioen heeft zin om leuke dingen te doen, Kreeft zou meer haar intuïtie moeten volgen en Maagd heeft de wind in de rug gekregen!

Hoe ziet jouw persoonlijke weekhoroscoop eruit?

Ram 21-3 t/m 20-4

Je bent altijd in voor een uitdaging. Plotselinge veranderingen in je inkomsten zijn nu dan geen verrassing. Omdat je aan een nieuwe baan begint, of omdat je er iets bij bent gaan doen. Bijvoorbeeld als je al met pensioen bent. Hoe dan ook, de kans dat je start met nieuwe activiteiten is groot. Dat zal je dan ook veel voldoening geven. Te lang met hetzelfde bezig zijn, dat past niet zo bij je. Dan ga jij je al snel vervelen en word je onrustig.

Stier 21-4 t/m 21-5

Al ben je misschien eerst wat onzeker, toch stap je op dat leuke type af. Een nieuwe vriendschap, daar zoek je naar. Of met iemand die anders is dan je gewend bent. Die vriendin die je al lang hebt, of die je net hebt leren kennen, daar wil je graag een goed gesprek mee. Soms hoeft dat niet met zoveel woorden. Als de ander je goed begrijpt, voel je elkaar ook meteen aan. Al heb je elkaar dan lang niet gezien, het klikt dan toch me-teen. Dat zoek je.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je wilt eigenlijk een beetje rust. De tijd om dat spannende boek uit te lezen en je ermee te verstoppen op de bank. Maar je wilt ook geld verdienen en dan is een dagje spijbelen meestal een dure hobby! Door ´s avonds even echt tijd te maken voor je lief, of een goede vriendin, geeft dat ook een gevoel van meer vrijheid. Je hebt vaak een heleboel afspraken, maar welke wil je eigenlijk echt? Bewust kiezen geeft ruimte. En weg met die telefoon!

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Een week waarin je samen veel kunt bereiken. In je werk of in een privé situatie waarin je veel moet regelen is het prettig als je goede steun krijgt. Maar vaak is het ook andersom, ben jij degene die de ander support. Het werkt dus twee kanten op. Door gewoon je intuïtie te volgen weet je de juiste woorden te vinden en het goede advies te geven. Je straalt nu een heleboel kracht uit waardoor je ook in een lastige situatie snel de leiding krijgt.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Wel even opletten als je een grote uitgave doet. Soms weet je niet alles en kun je er dan later spijt van krijgen. Of is er een hoop gedoe mee. Volgende week is dan handiger. Je laat je nu ook eerder door iemand beïnvloeden, al is het niet altijd slecht bedoeld. Maar uit liefde voor een persoon of omdat je iets graag wilt hebben, ben je minder kritisch dan anders. Plotselinge veranderingen in werk? Daar ga je dan toch heel positief mee om.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Samen met je gezin, familie en leuke vrienden, dat maakt je gelukkig. Het leven hoeft niet al te ingewikkeld te zijn. Toch is het niet altijd zo simpel om te vinden wat je zoekt. Een geliefde waarbij je weinig woorden nodig hebt maar wel mee kunt praten en kinderen die leuk zijn. Ieder mens heeft zo zijn of haar gewoontes. Tijd waarin een misverstand snel ontstaat maar ook weer oplost. Je zit in een periode waarin je de wind mee hebt. Alles klopt weer!

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Je hebt het nodig om te begrijpen waar je mee bezig bent of hoe een situatie in elkaar zit. Als luchtteken is dat belangrijk. Spanningen en ruzies maken je bloed nerveus. Als je nu met een misverstand te maken krijgt, is het zaak dat zo snel mogelijk op te lossen. Want soms denk jij dat een ander iets bedoelt en daar reageer je op. De ander begrijpt dat niet en denkt dan weer dat jij….. En zo gaat het verder. Stop het dus. Gewoon vragen dus maar.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Heb je zin in iets leuks? Een uitstapje of een aardig reisje? Dan ga je niet alleen, maar neem je jouw geliefde graag mee. Er zijn ook Schorpioenen die nu iets plannen met een zoon of dochter of ander familielid. Als beloning voor een examen, een afsluiting of begin van een belangrijke periode. Goede tijd voor muziek of kunst. Dus een bezoek aan een museum of concert waardeer je, of ga je zelf je gevoel via muziek of kunst proberen te uiten?

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Dat goede idee voor ander werk of een hobby, kun je beter nog een weekje uitstellen, dan heb je er meer succes mee. Maar je kunt wel vast het één en ander voorbereiden. Dat geldt ook voor plannen om je huis te verfraaien. Misverstanden met degenen waar je mee samen woont? Dat kan snel opgelost worden want meestal is dat niet zo bedoeld. Je bent nogal open in veel gevallen dus gewoon vragen en niet te lang over piekeren helpt.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Je bent een geboren regelaar en dat kun je nu dan ook uitstekend mocht dat nodig zijn. Je voelt goed aan wat een ander bedoelt of nodig heeft en weet dat om te zetten in daden. Steenbokken die nu voor een partner kiezen, of voor gezinsuitbreiding, zijn daar ook echt aan toe. In relaties, zakelijk of privé, is het alles of niets. Je hebt geen zin om je te verbinden met iemand waar je het nut niet van inziet. Op het punt van een nieuw begin?

Waterman 21-1 t/m 18-2

Als je voor een instelling of groot bedrijf werkt, dan weet je daar nu veel voor te bereiken. Je weet de juiste spullen of geld los te krijgen voor de school van je (klein)kinderen, of voor de (sport)club. Voor jezelf is het vaak lastiger, maar als het voor een ander is, kost het je weinig moeite. Als iemand je zakelijk niet netjes behandelt ben je trouwens wel duidelijk. Dat accepteer je niet. Je weet het nu heel fijntjes te vertellen of gaat gewoon weg.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Vrienden die in de problemen zitten, dat weet je al voordat ze iets vertellen. Het is dan lastig om je mond te houden. Want soms willen mensen daar zelf nog niets van weten, terwijl jij de bui al ziet hangen. Ook kinderen voel je meestal heel goed aan omdat jij je makkelijk in hun wereldje kunt verplaatsen. Het wil niet zeggen dat je dan alles goed vindt. Daarin vergissen ze zich wel eens, maar ze accepteren je gezag meestal wel vanzelfsprekend.

Beeld | iStock

Tekst | Marjolijn de Jong

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.