Weekhoroscoop: ‘Boogschutter: je hebt een doel nodig’

Deel dit artikel:

Wat hebben de sterren voor jou in petto deze week (17 t/m 23 mei)? De sterren doen alvast een boekje open: Ram heeft behoefte aan verandering, Schorpioen wordt aan het denken gezet en Boogschutter heeft een doel nodig. 

Hoe ziet jouw persoonlijke weekhoroscoop eruit?

Ram 21-3 t/m 20-4

Dat gesprek of die vergadering op je werk gaat beter dan je had gedacht. Heb je nu geen werk en wil je dat wel, dan zal een sollicitatiegesprek naar je zin gaan. Vanuit de behoefte aan verandering kun je een heel andere kleur kiezen, dan je gewend bent, voor die muur die je in je huis wilde gaan schilderen. Of je koopt een apart kledingstuk, zelfs als je niet zo erg geïnteresseerd bent in mode. Een beetje shockeren vind je nu wel leuk eigenlijk.

Stier 21-4 t/m 21-5

Je gevoel voor humor neemt nu toe en je voorkeur voor traditie en degelijkheid neemt wat af. Tenminste in je uiterlijk. Je durft nu wat modernere spulletjes te kopen en je haar misschien eens een andere kleur te geven. Dan kies je meestal wel een natuurlijk product want van te veel chemische zaken moet je niet veel hebben. Voor je verjaardag wil je best lekker uit eten. Of je kookt lekker zelf voor je familie en vrienden. Want koken kun je goed!

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je bent van nature zeer nieuwsgierig, leergierig en reislustig, maar nu wil je wel wat rust hebben. Samen met mensen waar je mee leeft dat vind je wel gezellig, maar al te grote drukte kan je nu ook benauwen. Alsof je ruimte in je hoofd nodig hebt om van alles te overdenken. Wat vind je leuk, welke kant wil je op en hoe ga je dat aanpakken? Het zijn van die vragen die af en toe boven komen en waar je dan even tijd voor nodig hebt. Om te veranderen?

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Met de één wordt de band hechter, terwijl jij je bij de ander afvraagt wat je eigenlijk met elkaar hebt. Relaties, vriendschappen, passeren de revue. Door goede communicatie kom je meestal dichter tot elkaar, maar ook door eens iets samen te ondernemen wat buiten je comfortzone ligt. Dan leer je elkaar weer eens op een heel andere manier kennen en dat kan reuze verhelderend werken. Je vindt nu die aparte types wel leuk om mee op stap te gaan.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Spiritualiteit hoeft niet zweverig te zijn. Het is ook een manier om jezelf verder te ontwikkelen. Door ´s morgens 5 minuten heel bewust te mediteren en even je plannen voor die dag te overdenken, begin je er makkelijker aan. Door eens een andere weg te nemen naar je werk of als je wandelt met de hond, krijg je weer andere ervaringen. Als je daar voor open staat. Door alles wat je onderneemt heel bewust te doen, kun je ook meer genieten.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Als je op zoek bent naar de “ware”dan heb je een probleem. Want die bestaat eigenlijk niet. Waarschijnlijk zijn er meerdere mogelijkheden voor elk mens. Het hangt er van af wat je precies zoekt en op welk moment. Als je jong bent heb je aan een heel andere partner behoefte dan wanneer je ouder bent. Nu heb je, onder invloed van een aantal planeten, behoefte aan de ideale geliefde. Beide voeten op de grond en je vindt/hebt een leuke lief!

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Bij te veel onrust in je leven word je niet blij. Je wilt het liefst dat alles op orde is en een bepaalde rust heeft. Ook al gaat het niet eens om jezelf maar om je familie, dan nog kun je nerveus worden bij (te) veel problemen. Er zullen nu Weegschalen zijn die in therapie zijn of op een andere manier uitzoeken wat zich in hun innerlijk afspeelt. Door met iemand van gedachten te wisselen krijg je veel op orde. Dan ruim je als het ware je hoofd op!

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Als je iemand ontmoet die heel anders is dan je gewend bent, kun je daar aanvankelijk niet zo positief op reageren. Toch kun je daar nu ook door geboeid raken. Of het dan om een collega gaat of iemand anders uit je omgeving, je vraagt je af wat de ander bezighoudt of drijft. Dat zet je dan weer zelf aan het denken. En dat is juist zo interessant. Je leert op verschillende manieren en nu lijkt dat het makkelijkste via allerlei soorten relaties te gaan.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

De behoefte aan reizen of studeren kan nu groot zijn. Je hebt een doel nodig en wilt weten waar je naar toe op weg bent. Letterlijk of figuurlijk. Daardoor kun je ook in je werksituatie veranderingen willen. Al hoeft dat niet altijd heel groot te zijn. Door iets bij te leren dat je mogelijkheden vergroot, wordt ook je financiële kant versterkt. Met meer geld kun je ook weer meer doen, dat geeft vrijheid. Daar ben je ook eigenlijk naar op zoek; vrijheid.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Als je nu alleen, of samen met anderen, aan een nieuw soort begin staat in je leven, dan is dat spannend. Het is het makkelijkste als je zelf kunt beslissen wat je doet. Maar heb je een partner, zakelijk of privé, dan moet je met elkaar rekening houden. Je kunt er beter van worden omdat je samen meer weet dan alleen, maar het kan je ook behoorlijk irriteren. Nu lijk je een manier te vinden om je krachten te bundelen en dat wel leuk te vinden. Leerzaam!

Waterman 21-1 t/m 18-2

Als jezelf in een nieuwe fase van je leven zit, veranderen je huis en huiselijke omstandigheden vaak met je mee. Verbouwing van je huis, groot of klein, of zelfs een verhuizing. Het is allemaal mogelijk. Je kunt ook gewoon tot de slotsom komen dat je geen zin meer hebt in de kleuren van een kamer en alles een frisse lentekleur willen geven. Maar een (klein)kind waar je op gaat passen of kinderen die uitvliegen, dat geeft ook een andere situatie.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Even lekker helemaal op stap, al is het maar een dag. Je bent zo gevoelig voor prikkels van buitenaf, dat het goed is om af en toe helemaal even naar een andere omgeving te gaan. Los van de dagelijkse gang van zaken. Samen met vrienden, je lief, of gewoon alleen. In het laatste geval kun je ook een leuk contact opdoen wat meteen je dag goed maakt. Soms kun je met iemand die je maar heel kort ontmoet, zomaar een bijzondere ontmoeting hebben.

Beeld | Unsplash

Tekst | Marjolijn de Jong

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.