Stel trouwt paar uur na eerste ontmoeting: ‘Onze gesprekken waren gelijk diepgaand’

Deel dit artikel:

Op eerste kerstdag stapten een man en een vrouw in het huwelijksbootje en dat terwijl ze elkaar pas een paar uur daarvoor voor het eerst ontmoetten.

Whait, what?

Dating app

De Nieuw-Zeelandse Sarah Elliot en de Britse Paul Edwards, matchten op 15 december via een dating app. In het begin stuurden ze alleen berichtjes en op 22 december spraken ze elkaar voor het eerst telefonisch. Een dag later besloten ze te gaan trouwen. Hoewel ze beiden in Engeland wonen, vond het huwelijk op 25 december plaats in Las Vegas.

Eerste ontmoeting

De eerste ontmoeting van het paar was op de luchthaven van Gatwick in Londen, ín trouwkleding. Hier pakten ze het vliegtuig naar Las Vegas om daar te trouwen en gelijk hun huwelijksreis te vieren.

Vastbesloten

Sarah, die als nanny in Kent werkt, vertelt: “Normaal is mijn leven heel ‘logisch’ en georganiseerd. Maar alle regels zijn nu even overboord gegooid. Er was direct een klik tussen ons en we konden het beiden niet ontkennen. Paul voelt nu al aan als mijn beste vriend”. Sarah is vastbesloten om het huwelijk te laten slagen. “We bekijken ons huwelijk niet door een roze bril en begrijpen dat er uitdagingen zullen ontstaan. Als er problemen optreden doen we er alles aan om daar samen uit te komen.”

Openheid en communicatie

“Het is enorm vreemd,” zegt partner Paul Edwards, die in de televisie industrie werkt. “Als je me tien dagen geleden had verteld dat ik iemand zou ontmoeten met wie ik direct naar Las Vegas zou gaan om te trouwen, had ik je voor gek verklaard, vervolgt de bruidegom.

Diepgaande gesprekken

Paul is erg serieus over de situatie: “Onze gesprekken waren gelijk diepgaand: we hadden het over het leven, over het huwelijk en wat we in de toekomst wilden. We zijn allebei al een keer getrouwd geweest en wilden niet dat onze eerdere ervaringen onze toekomst zouden bepalen. Met elke eerdere relatie miste ik altijd openheid en communicatie en dat is bij Sarah juist niet het geval. En daar komt bij, wat heb ik nu eigenlijk te verliezen?”

Succesvol huwelijk

Sarah en Paul, die beiden eerder getrouwd zijn geweest, zijn vastbesloten om dit huwelijk tot een succes te maken. Paul: “Met ons huwelijk tonen we elkaar dat we echt bereid zijn om te investeren in onze relatie en in elkaar. We geloven allebei in het huwelijk en alles wat daarbij komt kijken.”

Bron: AD 
Beeld: iStock