Dít detail laat zien hoe hecht Queen Elizabeth en Kate Middleton met elkaar zijn

Deel dit artikel:

Kate Middleton is inmiddels acht jaar getrouwd met prins William, maar in al die tijd had de hertogin nog nooit een werkafspraak alleen met Queen Elizabeth. Tot nu. 

De dames waren samen uitgenodigd voor hetzelfde evenement, zonder prins William, prins Charles of wie dan ook erbij. En ze leken het beregezellig met elkaar te hebben.

Dekentje delen

Elizabeth en Kate woonden de opening van een nieuw gebouw van de Britse universiteit King’s College London bij. Op foto’s van hun aankomst bij de school is te zien dat de dames een dekentje deelden in de auto. “Zo lief,” wordt daarop gereageerd op social media. “Ze zien er zo hecht uit samen” en: “Ik hoop dat ze vaker samen werkafspraken hebben, heerlijk om ze zo samen te zien.”

Beautiful Queens 👸 The Duchess of Cambridge is today wearing a new Catherine Walker coat and a hat she previously wore in 2012 while, fittingly, out with Her Majesty in Leicester to mark the beginning of the Diamond Jubilee! —————————————————————- #britishroyalfamily #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis

Een bericht gedeeld door ©️Pictures Don’t Belong To Me (@teatimewiththecambridges) op

Jong en energiek

Ook wordt er vol lof gesproken over het frisse voorkomen van zowel Kate (37) als de Queen (92). “Ik dacht dat dit een oude foto was. Catherine ziet er zo jong uit!,” reageert iemand. En: “Queen Elizabeth ziet er zo energiek uit.”

Koningin Elizabeth Kate Middleton Margriet

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Beeld | ANP