Prins Harry brengt mooi eerbetoon aan Diana bij geboorte zoontje

Deel dit artikel:

Prins Harry en Meghan Markle hebben ervoor gekozen om Diana op een bijzonder manier bij de geboorte van hun zoontje te betrekken. In een verklaring van het Britse koningshuis waarbij de geboorte bekend werd gemaakt, zat namelijk ook een eerbetoon aan de overleden moeder van Harry.

Er werd een subtiele maar toch opvallende verwijzing gemaakt naar de familie van Diana.

Goede band

In de verklaring valt te lezen dat koningin Elizabeth één van de eersten was die op de hoogte werd gebracht van de geboorte, samen met haar man prins Philip. Daarna volgen de namen van prins Charles en Camilla, maar ook de zussen en broer van Diana. Harry maakt hiermee duidelijk dat hij nog steeds een goede band heeft met de familie van zijn overleden moeder.

Andere bekendmakingen

Toen prins Louis, de zoon van prins William en Kate Middleton in 2018 werd geboren, werd er verder helemaal niemand met naam genoemd in de verklaring van het Britse koningshuis. Er stond toen alleen ‘naast andere leden van beide families’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Her Royal Highness The Duchess of Sussex was safely delivered of a son at 0526hrs this morning. The baby weighs 7lbs 3oz. The Duke of Sussex was present for the birth. The Queen, The Duke of Edinburgh, The Prince of Wales, The Duchess of Cornwall, The Duke and Duchess of Cambridge, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale and Earl Spencer have been informed and are delighted with the news. The Duchess’s mother, Doria Ragland, who is overjoyed by the arrival of her first grandchild, is with Their Royal Highnesses at Frogmore Cottage. Her Royal Highness and the baby are both doing well.

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily) op

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram
Foto | Getty