Prins Harry en Meghan Markle ouders geworden van een zoon

Deel dit artikel:

Prins Harry (34) en Meghan Markle (37) zijn de trotse ouders geworden van een jongetje. De twee hebben de geboorte van hun eerste kind officieel bekend gemaakt, maar zullen niet buiten het ziekenhuis verschijnen om de pers te woord te staan.

Eerder vandaag werd al bekend gemaakt dat Meghan’s bevalling was gestart, met prins Harry aan haar zijde.

Besloten kring

Het stel maakte in oktober bekend een kindje te verwachten, maar lieten toen nog in het midden of het om een meisje of jongen ging. Eerder liet het stel ook al weten dat zij de geboorte van hun kind eerst in privékring wilden vieren, voordat zij het nieuws met de media zouden delen.

Opvallende keuze

Dat Meghan en Harry niet voor het ziekenhuis zullen verschijnen met hun nieuwe spruit, is best opvallend. Het is namelijk gebruikelijk dat een lid van het Britse koningshuis al kort na de bevalling haar baby aan de media laat zien. Zo toonde Kate Middleton, de echtgenote van de Britse prins William, haar zoon Louis zeven uur nadat zij was bevallen aan het publiek. Wij geven ze groot gelijk, dat ze eerst in besloten kring willen genieten van hun zoontje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses’ son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram
Foto | ANP