Kate Middleton onthult mijlpaal van prins Louis

Deel dit artikel:

Het is alweer negen maanden geleden dat prins Louis, het derde kindje van prins William en Kate Middleton, geboren werd. De royal baby heeft inmiddels een mijlpaal bereikt.

Dit onthult Kate Middleton tijdens een bezoek aan Schotland.

Kruipen

William en Kate waren bij de opening van het Victoria and Albert Museum in de Schotse plaats Dundee. Dit is een designmuseum dat tot voor kort alleen in Londen zat. Een aanwezige fotograaf vertelt aan People dat Kate een leuk feitje over babyprins Louis deelde met een vrouw in het publiek. “Louis is een snelle kruiper,” zou de hertogin verteld hebben.

Haar van Kate

Net zo dol als Kate op kinderen is, zijn kinderen dat ook op haar. Foto’s van een meisje in het publiek dat de haren van de hertogin liefkozend vastpakt vliegen het internet over. En Kate laat het allemaal toe.

Thank you to everyone in Dundee for the fantastic welcome to The Duke and Duchess of Cambridge! The Duke and Duchess met members of the public after opening @VADundee, the first ever dedicated design museum in Scotland and the only other V&A museum anywhere in the world outside London, and outside the Crescent Community Centre. #RoyalVisitDundee 📷 PA / Kensington Palace

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Bron | People
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief