Bij deze populaire meubelketen kun je nu hilarische truien en T-shirts kopen

Deel dit artikel:

Kasten, bedden, Zweedse gehaktballetjes en hotdogs. Dat zijn meestal wel de dingen waarvoor we naar Ikea gaan, toch? Nou, dit weekend is er ook heuse kleding te scoren.

Ter ere van de 75e verjaardag van Ikea Nederland verkoopt de Zweedse keten vanaf 1 november T-shirts en truien met hilarische opschriften.

‘Ik wil niet worden opgehaald uit Småland’

Ja, Ikea drijft flink de spot met zichzelf. Zo zetten ze hun populaire Billy-kast in het zonnetje met een trui waarop staat: ‘Billy is my homeboy’. Of wil je liever een T-shirt waar ‘Ik wil niet worden opgehaald uit Småland’, de kinderspeelplaats in Ikea, op staat? Verder is er ook een sweater verkrijgbaar met het iconische softijsje en de hotdog erop. Of je gaat voor de variant met de opdruk ‘I went to Ikea and all I got was this lousy T-shirt’.

Beperkte oplage

Het prijskaartje valt met 9,95 euro voor een T-shirt en 19,95 euro voor een trui best mee. Dat gaat storm lopen in Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht, Eindhoven, Heerlen en Utrecht, temeer daar de kledingstukken in beperkte oplage worden verkocht. In elke vestiging zijn er maar een paar honderd exemplaren te verkrijgen. Dus swipe hieronder maar even door de collectie, zodat je precies weet waar je naar moet graaien…

We hebben een #limited edition #kledinglijn, omdat we 75 jaar bestaan! 💥 Vanaf morgen kan je de t-shirts voor €9.95 en de truien voor €19.95 kopen bij zes winkels: #IKEAamsterdam, #IKEAamersfoort, #IKEAbarendrecht, #IKEAeindhoven, #IKEAheerlen en #IKEAutrecht. 🌭 Vang je achter het net? Dan kan je de komende weken op donderdag meedoen aan de #TBTQUIZ. #BILLYismyhomeboy #merchandise #IKEA #IKEAnederland

Een bericht gedeeld door IKEA Nederland (@ikeanederland) op

Bron | Instagram
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.