Margriet logo
Hans Klok Beeld ANP RAMON VAN FLYMEN
Beeld ANP RAMON VAN FLYMEN

Hans Klok gaat trouwen! Zo vroeg hij zijn Dann ten huwelijk

Hans Klok gaat trouwen! De jarige illusionist vroeg zijn vriend Dann gisteren ten huwelijk, tijdens een romantisch avondje uit in The Harbour Club in Amsterdam. Shownieuws sprak de twee vlak na hun verloving.

Verloofd op 22/2/2022: een droom voor Hans Klok.

Hans Klok vraagt vriend Dann ten huwelijk

Dinsdagavond vierde Hans Klok zijn 53e verjaardag, in The Harbour Club in Amsterdam. Uiteraard was zijn grote liefde, de 31-jarige Dann, ook van de partij. Na een diner beklom Klok het podium, en vroeg hij zijn Dann ten huwelijk. “22-2-2022 is toch een heel bijzondere datum, en we zijn nu zes jaar samen. We delen lief en leed. Daarom vraag ik: zou jij met mij willen trouwen?” Onder luid gejuich van vrienden en familie zei Dann volmondig ja.

Compleet in shock

Hoewel de twee al jaren samen zijn, kwam het huwelijksaanzoek voor Dann toch onverwachts. Tegen Shownieuws zei hij: “Ik ben eigenlijk compleet in shock en ik denk dat hij dat vanmiddag pas heeft bedacht.” Klok bevestigt dat het huwelijk voor hem geen lang gekoesterde levensdroom was, maar dat Dann zijn mening deed veranderen. “We hebben het er wel eens vaker over gehad en ik vind dat ook wel leuk, omdat we hopelijk nog zo lang doorgaan. Je trouwt maar één keer en ik heb nooit zo veel met het huwelijk gehad, maar we gaan het zien en we gaan het doen.”

Hij van... Hans Klok

In de meest recente Margriet-uitgave vertelde Dann Stevens nog openhartig over zijn liefde voor Klok. De twee ontmoetten elkaar tijdens een van Kloks shows, waarbij Dann als vrijwiligger uit het publiek werd gehaald. Dann: “Hans kroop in een kartonnen doos waar wij zwaarden doorheen mochten steken. Na afloop zag hij dat ik in de zaal naast een bekende van hem zat. Nog tijdens de show verzocht hij haar mijn telefoonnummer te vragen. Kort daarna ontving ik een berichtje van hem dat hij met me wilde afspreken.” Van liefde op het eerste gezicht was dus absoluut sprake. Meer weten over de liefde tussen Dann en Hans? Lees het hele interview hier.

RedactieANP RAMON VAN FLYMEN

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden