Déze gave shows in 2020 wil je niet missen

Deel dit artikel:

Je weet wat ze zeggen: Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Van carnaval tot festival en van concert tot dinnershow. Mainstage Brabanthallen is dé entertainmenthal van het Zuiden, in ’s-Hertogenbosch. Aankomend jaar hebben ze  leuke shows op de planning staan. Benieuwd? Wij hebben er alvast drie voor je op een rijtje gezet.

Margriet samen met Libéma

Thriller LIVE

‘Beat It’, ‘Billie Jean’ en ‘I Want You Back’. Dit zijn dé bekende hits van Michael Jackson die je waarschijnlijk wel herkent. Is dit helemaal jou ding? Dan is Thriller LIVE een show die je zeker niet mag missen. Thriller LIVE is een concert waar vijf solisten en twaalf dansers met een live band alle grote hits van Michael Jackson voordoen. Mét de bekende choreografieën natuurlijk. Je wordt twee uur lang meegenomen langs 45 jaar Michael Jackson. Een hele ervaring dus. Benieuwd? Je kunt hier je tickets met maar liefst €8,- korting kopen voor 3 en 4 januari 2020, in Mainstage.

Oleta Adams

Zegt het nummer ‘Woman in chains’ je iets? Hoogstwaarschijnlijk wel, want dit is namelijk een van de bekendste hits van de Amerikaanse zangeres Oleta Adams. Met vier Grammy nominaties en meer dan tweeënhalf miljoen verkochte albums is zij een echte ster. Je raad het waarschijnlijk al: ze komt naar Nederland. Oleta Adams treed op 2 april op in Mainstage Brabanthallen. Samen met haar trouwe band trakteert ze je op een sfeervol nieuw programma. Wil je een kaartje bemachtingen? Dat kan hier. Aletta zingt haar nieuwe nummers, maar óók haar bekende hits. Dit wil je niet missen, dus ‘Get Here’, zouden wij zeggen!

Frans Bauer Live in Concert

Heb je even voor mij? Of beter gezegd, heb je even voor Frans? 25 jaar na zijn eerste concerttournee bezoekt Frans Bauer opnieuw de mooiste theaters van Nederland. Op 4 april treed hij op in Mainstage Brabanthallen. Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, geniet je van een oergezellige show. Dit beloofd een avond vol bekende nummers, spektakel en de gezelligheid van Frans Bauer te worden. Geniet van zijn Hollandse hits met een Brabantse lach. Je kaartje kun je hier alvast bestellen.

Benieuwd naar deze shows, de entertainmenthal zelf of naar de vele andere artiesten die Mainstage Brabanthallen omtoveren tot de place to be? Klik dan hier om een kijkje te nemen op de website van Mainstage en laat je verrassen. Als leuke extra biedt Mainstage je een exclusieve korting van €8,- op een ticket voor Thriller LIVE op 3 of 4 januari 2020. Je ticket met korting kun je hier bestellen.

show-mainstage-brabanthallen