Vervolg van ‘The Passion’ op Hemelvaartsdag: ‘Het heeft een bijzondere boodschap’ Beeld Stijn Ghijsen
Beeld Stijn Ghijsen

Boer zoekt Vrouw ontmoet The Passion: deze boeren kun je vanavond spotten

Vanavond is het weer zover: dan wordt de jaarlijkse vertelling van het paasverhaal The Passion uitgezonden op NPO1. Elke editie verschijnen er genoeg bekende Nederlanders ten tonele, maar dit jaar komt daar ook een aantal bekende boeren bij.

Je kunt vanavond namelijk voormalig deelnemers van Boer zoekt Vrouw spotten.

Deze Boer zoekt Vrouw-deelnemers zijn te zien bij The Passion

Tijdens The Passion, de populaire vertelling van het paasverhaal op tv, is het jaarlijks BN’ers spotten. Als (voormalig) deelnemer aan nog zo’n populair programma, Boer zoekt Vrouw, val je tegenwoordig ook haast onder die categorie. Breng die twee samen, en je kunt bekende boeren spotten terwijl je geniet van de muzikale voorstelling. Vanavond wordt The Passion van KRO-NCRV uitgezonden op NPO1, en wie goed kijkt kan boerin Steffi zien, die in 2018 meedeed aan BzV. Zij speelt dit jaar namelijk mee als één van de Petrus-herkenners, zo kunnen we op het Instagram-account van het datingprogramma zien. Een leuke verrassing, maar lachend vertelt ze erbij ‘dat ze absoluut niet gaat zingen’.

Ook in PassionTalk, het programma waarbij er wordt nagepraat over de show, is een voormalig deelnemer van BzV te zien. Het gaat om boer Jos, die in 2009 al deelnam aan de datingshow. PassionTalk is na de live-uitzending van The Passion te bekijken via NPO1 Extra of NPO Start.

The Passion 2022

Dit jaar vindt het evenement in Doetinchem plaats. Hoewel de show normaal gesproken duizenden live bezoekers trekt, moeten we het dit jaar nog via de tv volgen. De organisatie van de show begon namelijk al toen we nog in een strenge lockdown zaten, waardoor alles erop ingericht is de show zonder publiek te doen.

Naast boerin Steffi maken onder anderen Soy Kroon (als Jezus), Noortje Herlaar (als Maria), Dennis Weening (als Judas) en Thomas Cammaert (als Petrus) hun opwachting. Ook Ruud de Wild en Kim-Lian van der Meij dragen dit jaar hun steentje bij.

Bron | RTL Boulevard

RedactieStijn Ghijsen

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden