Weekhoroscoop: ‘Stier: Je bent opzoek naar mogelijkheden die je leven spannender kunnen maken’

Deel dit artikel:

Wat hebben de sterren voor jou in petto aankomende week? De sterren doen alvast een boekje open: 

Ram 21-3 t/m 20-4

Iemand uit je omgeving adviseert je om aan salarisverhoging te denken. Dat verdien je ook echt: je hebt de laatste tijd flink wat verantwoordelijkheden op je bordje gehad. Of je gaat over geld praten bij een bank of andere financiële instelling. Gaat het niet om een huis, dan wel over een andere grote aankoop.

Stier 21-4 t/m 21-5

Je bent opzoek naar mogelijkheden die je leven spannender kunnen maken. Dikke kans dat je droomt over een geweldige reis en dat bespreekt met je partner. Of misschien ga je wel een taalcursus doen om je beter te kunnen uitdrukken op vakantie of in je werk. Je verbreedt soms letterlijk je horizon.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Als je geld wilt lenen voor een grote uitgave is het spannend of je dat ook kunt krijgen. Tegelijkertijd kun je je afvragen of je er wel goed aan doet. Als je een project samen met een ander wilt ondernemen, heb je dan wel alle ins en outs goed  besproken? Staat er voldoende op papier? Misverstanden ontstaan nu snel.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Durf je tegen je partner te zeggen wat je dwarszit, reageert die totaal anders dan je had verwacht. Gaat het over schoonfamilie, dan heb je het gevoel dat je tussen twee vuren zit. Als je ergens teleurgesteld in bent, kan het soms gewoon een misverstand zijn. Eerst goed navragen dus, voordat je verdrietig wordt.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Als je vanuit huis kunt werken, is dat heel aangenaam. Al zul je er ook op moeten toezien dat je niet teveel uren maakt. De balans tussen werk en privé kun je niet altijd goed bewaren. Je bent heel creatief, zowel in het bedenken van plannen als in de uitvoering ervan. Kun je vast ook goed geld mee verdienen.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Je wilt dat je (klein) kinderen een goede opvoeding krijgen en niets tekortkomen. Je zet jezelf dan vaak op de tweede plek. Toch kun je soms gaan twijfelen wat nu wijsheid is. Want als er thuis spullen aan vernieuwing toe zijn, maar de kinderen ook nieuwe kleren nodig hebben, wordt het meestal flink rekenen.

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Als je de zorg hebt voor iemand, kun je meestal geen volledige baan hebben. Als je nu promotie krijgt aangeboden waarbij je meer uren moet maken, heb je een probleem. Je wilt de ander niet laten vallen, maar ook geen kansen voorbij laten gaan. Met hulp van andere kom je er toch uit. Creatief denken heet dat.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Het wordt deze week wat rommelig voor je. Je hebt behoefte aan gezelschap, tegelijkertijd wil je ook gewoon rust om je heen. Vrienden en familie zijn meestal welkom en met hen breng je dan leuke uurtjes door. Maar met je partner kunnen irritaties ontstaan. Vaak is er dan sprake van een hopeloos misverstand.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Tijd om orde op zaken te stellen, zowel financieel als privé. Aks je je zaakjes regelt, ontstaat er plek voor iets nieuws. Letterlijk en figuurlijk. Je kunt op een vriendelijke manier laten weten dat je ergens geen tijd meer voor hebt. Richt je liever op zaken die lonend zijn en je groei kunnen bevorderen.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Terwijl je normaal gesproken een doener bent, ben je deze week juist verbaal heel sterk. Dus als vrienden je nu om advies komen vragen, hebben ze er echt iets aan. Je hebt alle ervaring, intuïtie en praktisch inzicht die je ook prima kunt combineren. Je komt uiterst zelfverzekerd over, ook al zie je dat zelf niet zo.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Bezigheden waarbij je merkt dat die anderen ten goede komen, geven je veel voldoening. Je vindt het prettig als iedereen de kans krijgt om verder te komen in het leven. In een baan of vrijwilligerswerk wil je je inzetten voor iedereen die het nodig heeft, mens of dier. Je bent nou eenmaal heel erg betrokken.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Als je op vakantie bent of vrienden bezoekt die elders wonen, kun je aan het denken worden gezet over je eigen leven. Ander werk, een nieuwe woning of misschien wel allebei: het een heeft vaak met het ander te maken. Samen met vrienden plannen maken vind je het leukst. Maak dan wel de juiste afspraken.

Beeld | Unsplash

Tekst | Marjolijn de Jong

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.