Weekhoroscoop: ‘Leeuw, je hebt behoefte aan avontuur, maar wilt ook je zekerheden niet kwijt’

Deel dit artikel:

Wat hebben de sterren voor jou in petto aankomende week (19 t/m 25 juli 2019)? De sterren doen alvast een boekje open. Hoe ziet jouw persoonlijke weekhoroscoop eruit?

Ram 21-3 t/m 20-4

Aan de ene kant kun je heerlijk genieten van een vakantie of vrije dag, maar aan de andere kant kun je soms moeite hebben met je emoties. Vooral als je met je familie wordt geconfronteerd zul je proberen om niet alles te zeggen wat er in je op komt. Je wilt de sfeer niet verpesten. Maar je voelt wel als er spanningen zijn of je maakt je bezorgd om een familielid. Als je nu werkt is dat lastig te combineren met degenen die wel vrij zijn. Je komt tijd te kort.

Stier 21-4 t/m 21-5

Als je allerlei verantwoordelijkheden hebt, kom je niet toe aan veel vakantie. Grote kans dat je liever wilt klussen in je huis, of dat je een familielid moet helpen. Een kort reisje zit er wel in, maar gewoon een be-zoekje aan vrienden of familie kan ook. Je probeert te bemiddelen bij een lastige zaak want je bent te prak-tisch voor ruzie of gedoe. Financieel is er kans op een voordeeltje. Kun je mooi een paar rekeningen betalen die er nog lagen!

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Van alles met je lief of goede vrienden ondernemen lukt je nu prima. Ben je single en op stap, dan ontmoet je nu eerder leuke mensen waar een vriendschap of soms meer uit voort kan komen. Je bent meestal dol op reizen maar zult ook op dit moment wat zuinig willen doen. Je bent nogal handig met geld, dus kies je voor ontspanning die niet al te duur is. Toch kun je dan soms een leuk koopje niet laten lopen. Dat snapt je omgeving niet altijd.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Je aantrekkingskracht is groot, net als je energie. Maar vaak zet je de laatste vooral in op werk en huishoudelijke taken. Vrienden die plotseling langs komen zijn wel een verrassing, maar soms ook een inbreuk op je privacy. Alsof het een beetje dubbel is. Je wilt graag met anderen samen zijn, maar hebt ook behoefte aan rust. Je durft niet altijd te zeggen dat iets je te veel is, je wilt anderen niet kwetsen. Jarig zijn op vakantie is dan reuze handig!

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je kunt nogal onder de indruk zijn van iets of iemand. Je zult dat niet meteen aan iedereen laten zien. Omdat het niet kan, of omdat je dat niet wilt. Alsof je zelf niet helemaal weet wat je er mee wilt doen. Je hebt behoefte aan avontuur, maar wilt ook je zekerheden niet kwijt. In een werksituatie is het behoorlijk lastig omdat je bang bent om je positie kwijt te raken. Zelfs als je mooie plannen worden voorgeschoteld, waarschuwt je intuïtie je nog.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Het draait nu nogal om vrienden en familie. Dat wil je vaak afwisselen omdat je ook wel eens met vriendinnen of je partner alleen op stap wil. Dan heb je wel een goede oppas voor de (klein)kinderen nodig. Als die voorradig is, dan is het geen probleem, maar zo niet, dan moet je iets anders verzinnen. Door samen met vrienden op stap te gaan die ook kinderen hebben bijvoorbeeld. Of je organiseert gewoon thuis leuke uurtjes. Je komt er wel uit!

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Afspraken lopen nog wel eens in de soep. Vooral als het over werk en dergelijke bezigheden gaat. Het is meestal een misverstand, dus kun je maar beter even controleren of een afspraak klopt. Als er op het laatste moment iets tussenkomt, kan dat je nogal irriteren. Ook kun je geconfronteerd worden met roddels, waar je een hekel aan hebt. Je gaat liever iets leuks ondernemen met vrienden en kunt erg genieten van een drankje op een zonnig terras.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je zit vol plannen en bent daardoor behoorlijk ondernemend. Zelfs als je nu op vakantie bent, dan combineer je nog het één en ander. Je kunt wel moeite hebben met de omgeving, zoals je partner, omdat die misschien andere ideeën heeft dan jij. Een goede communicatie is dan belangrijk en niet te denken dat de ander je wel begrijpt met een half woord. Duidelijkheid maakt deze tijd heel nuttig en aangenaam en versterkt de banden juist met je geliefden.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

De planeet Jupiter activeert je expansiedrift en zoekt naar manieren waarop jij je kunt verbeteren of groeien. Soms letterlijk, dan krijg je gezinsuitbreiding, of figuurlijk en dan begin je een studie, een nieuwe baan of hobby. Meer reizen kan ook, want daar hou je ook van. In deze tijd wel heel toepasselijk. Liefst ga je ver weg, maar kleine uitstapjes zijn ook leuk. Vooral als je niet veel geld wilt uitgeven. Vooral de natuur en dieren hebben je interesse.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Als je nogal gesloten bent, nodigt dat niet uit voor een leuk gesprek. Vaak heb je zelf niet door dat je niet zo spraakzaam bent. Of je praat wel, maar zegt weinig over wat er echt in je omgaat. Dan kan je directe omgeving ook niet veel van je begrijpen. Het betekent niet dat je bewust zo gesloten bent. Je ziet er meestal niet het nut van in om overal over te praten. Nu kan het wel eens nodig zijn omdat een geliefd persoon je anders echt verkeerd begrijpt.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je bent meestal zeer sociaal ingesteld. In de zin dat je behulpzaam bent en iedereen gelijke kansen gunt. Maar je bent allergisch voor dwang. Zo gauw iemand je onder druk zet, word je zo dwars als een deur. Dat is gewoon een soort reflex. Je bepaalt zelf wel wat je wel en niet doet. Er kan nu een situatie ontstaan waarin je het gevoel hebt dat je een richting wordt opgeduwd waar je niet om gevraagd hebt. Door het gesprek aan te gaan voorkom je veel.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je kunt heerlijk wegdromen en bent zeer romantisch. Vervelend dat je ook zoveel klussen moet doen waar je eigenlijk geen zin in hebt. Grote kans dat je besluit die morgen te gaan doen en nu even leuk naar je favoriete serie te kijken waar je nog het laatste deel van gemist hebt. Helaas is er morgen meestal ook wel weer een reden om je klus op te schuiven. Dus blijft je was, de boekhouding, planten watergeven, of wat je ook moet, liggen. Gewoon doen dus!

Beeld | Unsplash

Tekst | Marjolijn de Jong

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.