Weekhoroscoop: ”Schorpioen: Een hobby die uitgroeit tot werk is meestal heel succesvol”

Deel dit artikel:

Wat hebben de sterren voor jou in petto aankomende week? De sterren doen alvast een boekje open: 

Hoe ziet jouw persoonlijke weekhoroscoop eruit?

Ram 21-3 t/m 20-4

Een prima week om beslissingen te nemen. Als je te veel verantwoordelijkheden op je bord hebt, dan maak jij je daarvan los, of je regelt het op een andere manier. Door hulp te vragen krijg je die ook. Ook al ben je er eigenlijk een beetje te trots voor. Je doet het liefste alles zelf. Maar soms is dat niet slim en dat zie je nu dan ook. Een aardige collega of vriend(in) is dan belangrijk. Net als een goed gesprek met je lief. Weet je toch nog bergen te verzetten.

Stier 21-4 t/m 21-5

Eind van de week is prima om knopen door te hakken. Zat je al langer tegen een bepaalde zaak aan te hikken, nu onderneem je actie. Of dat dan gaat om een nieuwe baan, een ander huis, het boeken van die droomvakantie of eindelijk je kast of zolder opruimen, dat hangt van je situatie af. Je hebt nu behoorlijk wat discipline en maakt af waar je aan begint. Dat geeft daarna een extra vrij gevoel zodat je weer ruimte hebt voor iets nieuws en leuks.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Als je wilt gaan doen wat je echt leuk vindt, kun je soms bang zijn dat je daarmee niet voldoende geld verdient. Maar die angst kan je doen verkrampen waardoor je vasthoudt aan iets dat je eigenlijk ontgroeit bent. Dat geldt ook voor relaties. Je wilt graag contact met leuke mensen waar je een goed gesprek mee hebt en die op jouw golflengte zitten. Door je horizon te verbreden krijg je nieuwe contacten. Oude relaties hoeven niet helemaal weg.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Zaken die met familieleden moeten worden opgelost, weet je nu heel vriendelijk en diplomatiek te regelen. Met je beeldende vermogen weet jij je prima in de ander in te leven en daardoor ook de juiste woorden te vinden. Je kunt er immers niet goed tegen als er binnen de familie onenigheid is. Ook met je geliefde, goede vriend(in) of collega weet je nu tot een compromis te komen. Heb je weer meer tijd voor creatieve zaken zoals dans of muziek.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je blijft nog even met geldzaken, privé of qua werk, bezig. Door orde op zaken te hebben, is er een beter overzicht en weet je wat je wel en niet kunt besteden. Als je zelfstandig ondernemer bent, zou je nu wel eens een goede zakelijke deal kunnen afsluiten die erg lonend is. Wel alles op papier laten bevestigen voor de zekerheid! Je hebt nog wat te weinig tijd voor plezier en ontspanning, maar dat gaat de komende tijd vast wel veranderen.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Je bruist van de energie! Je hebt nu ook eerder zin in een feestje of om iets leuks te ondernemen. Het is immers verjaardag tijd. Ook al ben je eigenlijk van nature niet zo´n feestbeest. Leuke cadeautjes zijn ook zeer welkom, al gaat het je vooral om de intentie. Iets liefs kleins waardeer je vaak meer dan iets groots dat nonchalant is aangeschaft. Met je gezin op stap of/en ga je zelf lekker winkelen met een bedragje dat jij voor jezelf had gereserveerd?

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Je bent altijd al diplomatiek aangelegd, maar nu kun je helemaal heel charmant iedereen met woorden om je vingers draaien. Je weet daardoor goed te bemiddelen in familiekwesties of in onderhandelingen. Want zakelijk weet je meestal ook heel goed wat je wel en niet wilt. Het liefst ben je nog even op vakantie, maar als dat niet lukt, dan doe je met veel energie wat nodig is. Je mag dan heel nuchter zijn, je intuïtie is niet iets dat je niet weet te gebruiken!

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Een hobby die uitgroeit tot werk is meestal heel succesvol. Ook al zie je dat nu misschien nog niet helemaal. Je lijkt wat meer behoefte te hebben aan rust, aan plezier en creatieve zaken. Als je een verzamelaar bent, vind je nu eerder het ontbrekende stuk van je collectie. Of je verdiept je meer in muziek of schilderkunst. Samen met vrienden is dat vaak het leukst, al kun je meestal ook wel goed alleen zijn. Vooral financieel neem je je eigen beslissingen.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je houdt erg van discussiëren en een goed gesprek met vrienden bevestigt jouw ideeën. Je bent nu extra actief op werkgebied of eventuele hobby´s. Je weet er dan ook geld mee te verdienen al is het (nog) niet altijd wat jij in je hoofd hebt. Een kwestie van rustig opbouwen, vooral als je aan iets nieuws bent begonnen. Of twijfel je nog of je in dienst blijft of thuis gaat werken? Niet meer aan het werk? Dan is het tijd voor een leuke hobby.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Prima tijd om lekker op vakantie te gaan. Is dat nu niet mogelijk, dan kun je ook weer iets willen leren. Een nieuwe baan of een leuke cursus, je hebt behoefte aan iets nieuws. Dan kom je ook weer eens andere mensen tegen en dat kan heel verhelderend zijn. Niet dat je jouw vrienden en familie niet trouw bent, maar soms is een soort “vers bloed” wel leuk. Als je nu met een instantie te maken krijgt weet je dat prima te regelen in jouw voordeel.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Mocht je een brief moeten schrijven voor een instantie, sollicitatie of anderszins, dan lukt je dat nu heel goed. Je zit in een periode waarin vriendschappen belangrijk zijn. Dat zijn ze natuurlijk altijd wel, maar nu leer je andere mensen kennen of je leert oude vrienden op een nieuwe manier kennen. Omdat je samen meer onderneemt of omdat je een gezamenlijke hobby blijkt te hebben. Vrienden vind je vaak makkelijker dan heftige liefdesrelaties.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Samen bereik je meestal meer dan in je eentje. Door je krachten te bundelen krijg je nu heel wat voor elkaar. Je bent iemand die goed alleen kan zijn maar ook in een team kan functioneren. Vooral in een vriendengroep heb je steun aan elkaar en in een werksituatie helemaal. Je lijkt soms wat voorzichtig, maar bent behoorlijk krachtig als je iets doet dat beantwoordt aan je idealen. Intuïtief zoef je dan precies de juiste kant op en voelt vraag en aanbod aan.

Beeld | Unsplash

Tekst | Marjolijn de Jong

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.