Margriet logo
null Beeld

Vader kopieert uitdagende selfies van zijn dochter (en heeft nu meer fans dan zij)

De Britse Chris Burr Martin besloot zijn 20-jarige dochter een lesje te leren door haar uitdagende selfies na te doen. Het resultaat is dat hij nu meer volgers heeft op Instagram dan zijzelf!

De 48-jarige Chris deelde de foto's aanvankelijk alleen met zijn vijftig volgers op Instagram, maar al snel gingen zijn selfie-versies de hele wereld over. Inmiddels heeft hij meer dan 130 duizend fans, bijna twee keer zoveel als zijn 20-jarige dochter Cassie!

Chris had nooit zien aankomen dat zijn foto's zo massaal zouden worden gedeeld. "Als ik dat eerder had geweten, had ik de tatoeages mooier getekend," vertelt hij in Mirror.

Iets beter nadenken

Dochter Cassie zegt nu 'iets beter na te denken' over de selfies die ze op internet zet. "Sommige foto's kunnen nooit meer worden verwijderd." Maar de grootste schok was toch wel dat haar vader in zo'n korte tijd zoveel meer fans had dan zijzelf.

Bron | Froot.nl

Ook interessant

Overbehaard meisje laat uit protest haar lichaam zien

Zo maak je de perfecte selfie

Enge video laat je nadenken over selfies

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden