Margriet logo
Carlo Boszhard in Married At First Sight Beeld Tom Cornelissen
Beeld Tom Cornelissen

Married At First Sight: ‘Sander voelt heel veel (maar nog geen vlinders) en Caroline’s paaldanspaal’

We zitten elke dinsdagavond aan de buis gekluisterd voor Married At First Sight. Dit viel ons op in de derde aflevering, waarin Astrid en Sander de huwelijksnacht ingaan en Astleigh en Rowan het jawoord geven!

Hoe reageert Astleigh als hij zijn bruid Rowan voor het eerst ziet voor het altaar? Hij is verrast en steekt dat tijdens en na de ceremonie niet onder stoelen of banken.

Groen pak en groen interieur

Ze is prachtig, zegt hij: ‘Het is alsof ik droom’. Volgens Rowan lijkt de bruidegom ook goed bij haar te passen, maar dan vooral vanwege zijn groene pak. Dat matcht bij haar interieur, dat ook helemaal groen is. En ze heeft altijd gezegd dat ze wilde trouwen met een man in een groen pak. Missie nu al geslaagd?

Emotionele brief van moeder

Over missies gesproken: de trouwambtenaar blikt tijdens de ceremonie ook terug op Astleighs’ werk als beroepsmilitair. Dat levert een mooi moment op, als er een geëmotioneerd maatje uit Afghanistan in het publiek blijkt te zitten. Want Astleigh hoort over de brief van zijn moeder aan Rowan, en dan houden wij het ook amper droog. Zijn ouders niet aanwezig bij de bruiloft, maar de goedkeuring van zijn moeder doet Astleigh zichtbaar goed. Na het uitwisselen van de ringen en het aansijden van de taart, is het tijd voor het huwelijksfeest! Volgende week pakken we de draad op bij de eerste nacht samen en de huwelijksreis. We zijn benieuwd, want die nacht was vorige keer al veelbesproken...

Sander en Astrid knuffelen wat af

Knuffels, kusjes: Sander en Astrid kunnen op het huwelijksfeest amper van elkaar afblijven. Zelfs moeder Jenny krijgt van haar kersverse schoonzoon een dikke kus op haar voorhoofd. ‘Sander is nu Sander’, zegt zijn broer voor de camera. We zijn wel benieuwd wie hij daarvoor dan was, maar soit. Sander en Astrid vertrekken na het feest naar een superdeluxe hotel, en we zien het paar hand in hand verwonderd van badkamer naar slaapkamer naar jacuzzi lopen. De twee houden elkaar stevig vast, en dat knuffelen voelt goed, zeggen ze.

Sander voelt heel veel

Sander voelt nog geen vlinders, maar wel veel andere dingen: ‘Als ik haar aanraak, dat geeft dat gewoon een heel fijn gevoel. Vooral als ze dan net even wat meer mij tegen zich aandrukt, geeft dat gewoon fijn, vertrouwd en een heel warm gevoel. En dat is natuurlijk wel heel prettig om dat te voelen. Dus daar krijg ik ook wel een heel fijn gevoel van. Dat is wel heel fijn om te voelen’. Hadden we al gezegd dat Sander heel veel voelt?

Al snel volgt de relativering. Als ze zich losmaken uit hun omhelzing, vraagt Astrid op z’n Amsterdams: ‘Nou, ken die jurk uit?’ Haar nieuwe echtgenoot helpt haar uit de trouwjurk, en dan gaan de deuren dicht. Volgende keer zien we ze op huwelijksreis, maar horen we Sander op het vliegveld nou zeggen dat hij zijn vrouw al een tijdje niet heeft gezien? Hoe zit dat?

Koffie in de tuin

Arjan en Maurice bereiden zich op hun grote dag. Ze kiezen beiden een trouwpak uit en zijn druk met de voorbereidingen. De opgewekte bloemist Arjan kan het niet laten om zijn huis helemaal te (laten) versieren, ook al zal hij de bruidegom pas zien op de trouwlocatie. Even hebben we medelijden als we zien hoe hij aan een statafel voor zijn huis koffiedrinkt uit een papieren bekertje met zijn buurman en een vriend.

Dat medelijden verdwijnt al snel als we zien hoeveel vrienden en kennissen Arjan allemaal spreekt op zijn huwelijksdag. Zal deze opgeruimde en sociale man goed matchen met de zachtmoedige Arjan? Volgende keer zien we hoe ze op elkaar reageren voor het altaar.

Joep uit The Bachelorette en Caroline's paaldanspaal

We maken ook kennis met een nieuw koppel: Caroline en Joep. Allebei 26 jaar, zij komt uit Utrecht en hij woont in Eindhoven. Joep zou je kunnen kennen van The Bachelorette, waar hij een van de vrijgezellen was die het hart van Gaby Blaaser probeerde te veroveren. Tevergeefs, dus nu zoekt hij opnieuw naar zijn droomvrouw. Carlo bezoekt beide singles, en vooral Caroline wekt onze sympathie. Er wordt wat gedold om de paaldanspaal in haar kamer, en deze forensisch psychologe zou ons nog wel eens kunnen gaan verrassen komende weken!

Merel SchutTom Cornelissen

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden