Margriet logo
null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Lichaam gevonden in meer voor Kensington Palace

Vlakbij Kensington Palace, het paleis van Prins William en zijn vrouw Kate Middleton, is onlangs een levenloos lichaam van een vrouw gevonden. De lokale politie dacht in eerste instantie te weten om wie het ging, maar dat bleek later toch niet zo te zijn.

Vorige week zaterdag veranderde het anders zo idyllische Kensington Palace, met één van de mooiste parken van Londen als voortuin, in een grauwe plaats delict. Dit heeft de Britse politie aan media bekendgemaakt.

Pijnlijke vergissing

De politie dacht in eerste instantie een vermissingszaak te hebben opgelost met het vinden van het lijk bij het paleis. Gedacht werd dat het om het levenloze lichaam van kunstenaar Endellion Lycett Green (51) ging, een vrouw die al een week vermist was. De Londense Metropolitan Police had zich echter flink vergist tijdens de identificatie want Green is inmiddels levend teruggevonden.

Lichaam bij Kensington Palace blijft een mysterie

Wie de dode vrouw in de voortuin van de royals dan wél is, blijft een mysterie. Wat het politieonderzoek nog lastiger maakt: delen van Kensington Palace, waaronder het stuk rondom het meer, zijn voor iedereen toegankelijk. Het park is populair onder dagjesmensen, joggers en parkhangers. Voorlopig blijft het dan ook onduidelijk wie de overledene is. Hoe de bewoners van het paleis zelf op de vondst van het lichaam hebben gereageerd is onduidelijk.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

Help jij ons winnen? Stem dan snel hier.

Bron | The Independent

Beeld | iStock

null Beeld

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Carmen FelixGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden