Margriet logo
Waarom je vaker moet inloggen op Margriet.nl Beeld AnnaVie
Beeld AnnaVie

Dit is waarom we je vragen om in te loggen op Margriet.nl

Misschien is het je al opgevallen: we vragen je af en toe om in te loggen op Margriet.nl voor premium content. Bijvoorbeeld om columns van onze columnisten en exclusieve rubrieken te lezen, maar ook voor verdiepende artikelen moet je inloggen op de website. Waarom is het aanmaken van een account en inloggen op Margriet.nl eigenlijk nodig?

We kunnen op die manier zorgen dat we je Margriet.nl voorlopig gratis kunnen blijven aanbieden, maar leggen hieronder verder uit hoe dat zit.

Inloggen op Margriet.nl is gratis

Je betaalt nu niets om artikelen op Margriet.nl te lezen, ook niet als je eerst moet inloggen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het ook gratis is om de website te maken en onderhouden. Dagelijks komen er tientallen artikelen online en daarnaast hebben we nog ons digitale magazine, video’s, podcasts en social media-kanalen. Daar werken tientallen mensen aan mee: journalisten, vormgevers, producers, marketingmedewerkers, om nog niet de spreken van alle ondersteunende teams zoals IT, zonder wie we Margriet en Margriet.nl nooit kunnen maken. En die mensen moeten natuurlijk wel betaald worden.

Advertenties

Om al die harde werkers te kunnen betalen én Margriet.nl en onze andere producten keer op keer te verbeteren, is natuurlijk geld nodig. Een groot deel van die inkomsten halen we uit advertenties op de website. Dat blijven we natuurlijk doen, maar door lezers te vragen om in te loggen op Margriet.nl kunnen we meer verdienen met die advertenties.

Dat doen we uiteraard niet door je gegevens te delen of door te verkopen aan andere bedrijven, maar juist door je advertenties kunnen tonen die beter bij jou passen. Lees je vaak over beauty? Dan weten we dat een advertentie over de nieuwste nagellak goed bij jou past. Als je juist vaak kijkt naar artikelen die over gezondheid gaan, zullen we je eerder reclame laten zien over de vitaminesupplementen. Omdat bedrijven door die inlogfunctie weten dat hun advertenties getoond worden aan mensen die echt interesse hebben in hun product, willen ze ons daar meer voor betalen.

Voordelen van inloggen op Margriet.nl

Gelukkig heeft inloggen op Margriet.nl ook voor jou voordelen. We zetten ze op een rij:

  • Naast onze gewone artikelen, kun je als ingelogde lezer ook al onze premium content lezen. Dat zijn bijvoorbeeld exclusieve interviews met experts en persoonlijke verhalen maar ook onze exclusieve online series (De Affaire en Rinke) en columns. Denk aan de columns van Angela Groothuizen, Noraly Beyer en Tanja Jess, maar ook de herkenbare rubrieken Puberperikelen en Geen 18 meer. Als ingelogde lezer hoef je dus niets te missen van Margriet.nl.
  • Je krijgt toegang tot het het digitale magazine van Margriet, zodat je op je laptop, tablet of telefoon ons blad kunt lezen, plus vele leuke extra's.
  • In plaats van alle advertenties, krijg je alleen dingen die jou interesseren. Als je dan toch die reclame moet zien is dat wel zo fijn, toch?

Een account aanmaken

Een account aanmaken voor het inloggen op Margriet.nl is gelukkig heel makkelijk. Je maakt in 3 stappen heel eenvoudig een account aan; het kost je slechts één minuut. Zo doe je dat:

  1. Ga naar de homepage en klik bovenaan op de gele button met ‘log in’ erop.
  2. Vul je e-mailadres in en klik op ‘ga verder’.
  3. Kies een wachtwoord en klik op ‘maak je account aan.
  4. Het is gelukt, je bent ingelogd en kunt direct beginnen met lezen!

Heb je al een account bij een ander tijdschrift of een krant van DPG Media? Dan kun je met dat account ook inloggen bij Margriet.nl.

Ilse van RoekelAnnaVie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden