null Beeld

Champagne: Margriet.nl verkozen tot Populairste Website van het Jaar 2020!

JAAA, Margriet.nl is verkozen tot Populairste Website van het Jaar in de categorie Lifestyle, en wij barsten zowat uit elkaar van trots. Tijd om een (virtueel) feestje met elkaar te vieren, want zonder jullie was dit nóóit gelukt.

Wat horen we daar? Speech? Oké, vooruit dan.

In pyjama proosten

Het was een heel gek jaar met veel dieptepunten (we noemen geen namen) (oké, COVID-19, we bedoelen jou), maar ook héél veel hoogtepunten. Om maar even wat te noemen: de nieuwe, frisse en overzichtelijke look van Margriet.nl, de lancering van de Margriet Voice Action én een mega-record van 3,9 miljoen unieke bezoekers in één maand. Allemaal feestelijke momenten waar we keer op keer digitaal met elkaar voor moesten proosten, vanuit onze eigen huizen - al dan niet in pyjama en met ongekamd haar.

Margriet.nl is website van het jaar!

Nu ontvangen we als kers op de taart een award voor Populairste Website van het Jaar in de categorie Lifestyle. Dat betekent dat jullie massaal op ons gestemd hebben, ook allemaal vanuit jullie eigen huis. Maar ondanks al die afstand voelden we ons dit jaar meer verbonden met elkaar dan ooit. Want wij deelden onze verhalen met jullie, maar jullie ook steeds vaker met ons. In de reacties op Facebook of onze inbox lazen we talloze van deze verhalen: soms verdrietig, soms mooi, soms hoopgevend. Maar altijd eerlijk en herkenbaar. En dat maakte meer dan ooit duidelijk dat we er niet alleen voor staan.

We willen graag bedanken...

Daarom voelt het nóg bijzonderder dat we juist dit jaar deze award hebben gewonnen. Wij zijn apetrots dat we met Margriet.nl een platform hebben neergezet waar vrouwen van nu zich kunnen laten inspireren, in herkennen en waar ze zich gehoord kunnen voelen. En ja, bij een echte speech hoort natuurlijk ook een ronde bedankjes, dus daar gaan we: allereerst bedanken we het topteam op de online redactie dat iedere dag weer de mooiste content maakt, de leukste stagiaires die we jaarlijks mogen begeleiden, de geweldige IT’ers die onze nieuwe site zo mooi hebben gemaakt, Tony Chocolonely gewoon omdat ze bestaan (we missen de traktatiemomentjes op kantoor ENORM), en last but not least: jullie! Bedankt voor het stemmen, jullie zijn geweldig. Proost!

Quirine Brouwer
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden